duminică, 28 aprilie 2013

Despre expozitia "Corpul uman"

Am avut un soc...Romanii sunt interesati de cadavre !!!!!!! :O ... Intre 22 Martie si 30 Iunie 2013 romanii pot vizita  Expozitia de corpuri umane (!?!). Desi costul intrarii este de 50 lei, TOATE biletele s-au vandut!
Sa inteleg ca romanii sunt sadici? Ii inteleg pe specialisti sa fie interesati, dar de ce sa ma duc eu, ca vizitator, sa vad OAMENI in stadiul de SCHELET sau MUMIFIATI?
Organizatorii expozitiei CASTIGA BANI din expunerea unor CADAVRE! Ce nu ma mira este faptul ca si acestea SUNT DIN CHINA!!! Ca mai tot ce se gaseste spre vanzare in lume, acum se "vand" si chinezi morti!!!

Despre expozitie, pe site-ul Muzeului Antipa:
Expoziția ”The Human Body” îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său.












Astept cu nerabdare primele reactii ale vizitatorilor si sper sa nu vad copii de 7 ani (care au acces si ei, dar cu pret redus!) stand la coada pentru a vedea asa ceva... pentru ca asa cum este prezentata, expozitia ofera sansa vizitatorilor de a vedea PRIN OCHII UNUI CHIRURG...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu