luni, 29 aprilie 2013

Un adapost pentru catei maidanezi ...si nu numai...


     Acesta este adapostul "Colt Alb", situat  langa Bucuresti si are peste 150 de catelusi (majoritatea gasiti aruncati intr-o padure din apropiere)... Unde au mai ramas niste catei care sunt hraniti zilnic si care s-au adaptat la conditiile din zona. Stau ascunsi printre copaci si apar cand aud motorul masinii celei care le aduce mancare (d-na ANDREI SANDA). Au invatat sa recunoasca masina dupa zgomotul motorului pentru ca altfel nu imi explic cum pot sa o recunoasca  de la distanta si sa vina in fuga spre ea! Inteligenta acestor caini este incredibila!

Site-ul Fundatiei "Colt Alb"


Padocurile sunt maricele, incapatoare, cateii au casute calduroase, mancare buna, dar ar mai trebui un tarc in care sa fie scosi sa alerge... Daca poate cineva sa ajute, cateii vor fi foarte fericiti!

 


Ea este "Carnat", are 8 ani, este micuta de talie dar foarte puternica si curajoasa. (trebuie sa aflu de ce are asa un nume!)... este una din "maturii" adapostului,alaturi de batranei de 14 sau 15 ani, care au fost salvati de pe strazile "iubitei noastre capitale" sau din padurea de langa adapost. Acolo saptamanal se arunca (precum niste gunoaie) pui de catei sau catei adulti, care "nu mai trebuiesc" ...










Lupilu, mascul in varsta de 12 ani, a fost abandonat de proprii stapani in paduricea de langa adapost dupa un accident rutier, avand un picior zdrobit. A fost operat si de 5 ani traieste la Colt Alb...









Pentru adoptie! Baiat, 2 ani...gasit ABANDONAT in padure!!!


Baiat, 1 an, gasit "aruncat" acum aprox.1 an...in padure...

Baiat, 1 an, ... aruncat in padure, anul trecut...

Urmeaza cele 3 cateluse negre, surori, 1 an, gasite abandonate in padure cand aveau o luna...









 Plus Lupita cu cei 7 puiuti ce au fost toti salvati din padure, unde Lupita fatase,... Mama si puii sunt spre adoptie, ca si cateii tineri din adapost! 


Puteti adopta, ajuta, dona ... intrand pe site-ul fundatiei COLT ALB,  AICI.
 
  Si pentru a va face o idee, un videoclip filmat in martie anul acesta:

                                    
                                      Adapostul "Colt Alb" - video




x x x x x x x


 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu